Hoe sla ik een nieuwe voorinstelling op in Lightroom Mobile? [Solved] 2022

[ad_1]

Hoe sla ik een voorinstelling op in Lightroom mobile?

Om een ​​voorinstelling in Lightroom mobile op te slaan, tikt u op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm en vervolgens op Voorinstellingen. Tik op de naam van de voorinstelling die u wilt opslaan en tik vervolgens op Opslaan.

Hoe sla ik een voorinstelling op in Lightroom Mobile 2021?

Om een ​​voorinstelling op te slaan in Lightroom Mobile 2021, opent u het deelvenster Voorinstellingen en tikt u op de naam van de voorinstelling die u wilt opslaan. Tik vervolgens op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het paneel en selecteer “Save Preset”.

Hoe voeg ik aangepaste voorinstellingen toe aan Lightroom mobile?

Er is geen officiële manier om aangepaste voorinstellingen toe te voegen aan Lightroom Mobile, maar er zijn een paar apps van derden waarmee u dit kunt doen. Een dergelijke app is Presets+.

Hoe sla je een preset op in Lightroom Iphone?

Om een ​​voorinstelling op uw iPhone op te slaan, opent u de Lightroom-app en tikt u op het tabblad “Voorinstellingen”. Tik op het pictogram “+” in de linkerbenedenhoek van het scherm Voorinstellingen en selecteer “Nieuwe voorinstelling”. Geef je nieuwe preset een naam en tik op de knop “Maken”. U kunt deze voorinstelling nu gebruiken als startpunt voor uw fotobewerkingsworkflow.

Hoe sla ik een aangepaste voorinstelling op in Lightroom?

Als u een aangepaste voorinstelling in Lightroom wilt opslaan, maakt u eerst de voorinstelling en geeft u deze een gedenkwaardige naam. Nadat u de voorinstelling hebt gemaakt, klikt u op het tabblad “Voorinstellingen” in de hoofdwerkbalk en selecteert u “Voorinstelling opslaan”. Voer in het dialoogvenster “Opslaan als” een naam in voor de voorinstelling en klik op “Opslaan”.

Hoe installeer ik voorinstellingen in Lightroom mobile zonder desktop?

Er zijn een paar manieren om voorinstellingen in Lightroom mobile te installeren zonder desktop:
-Download de voorinstelling uit de Lightroom mobiele app store en open deze in de app.
-Kopieer de voorinstelling naar uw mobiele Lightroom-bibliotheek.
-Open het paneel “Voorinstellingen” in Lightroom mobile en tik op de knop “Importeren”. Selecteer de voorinstelling die u wilt importeren en tik op de knop “Importeren”.

Hoe sla ik de bewerking op als voorinstelling op de iPhone?

Om een ​​bewerking als preset op je iPhone op te slaan, open je de app die je wilt gebruiken om te bewerken (bijvoorbeeld Foto’s) en tik je op de drie regels in de linkerbovenhoek van het scherm. Dit opent het hoofdmenu van de app. Zoek onder ‘Instellingen’ naar ‘Bewerken’ en tik erop. Zoek onder ‘Voorinstellingen’ naar ‘Voorinstelling bewerken’ en tik erop. Tik op het plusteken naast “Nieuwe voorinstelling” om een ​​nieuwe voorinstelling te maken.

Hoe gebruik ik gedownloade voorinstellingen in Lightroom?

Er zijn een paar manieren om gedownloade voorinstellingen in Lightroom te gebruiken. Een manier is om het voorinstellingenbestand in Lightroom te openen en de voorinstellingen te gebruiken zoals elke andere Lightroom-voorinstelling. Een andere manier is om het voorinstellingsbestand naar uw Lightroom-voorinstellingenmap (in de bibliotheekmap van uw gebruikersaccount) te kopiëren en het vervolgens net als elke andere Lightroom-voorinstelling te gebruiken.

Hoe importeer ik voorinstellingen van Lightroom Classic naar mobiel?

Er is geen directe manier om voorinstellingen van Lightroom Classic naar mobiel te importeren. U kunt echter aangepaste voorinstellingen maken in Lightroom Classic en deze vervolgens overbrengen naar mobiel.

Hoe importeer ik nieuwe voorinstellingen in Lightroom?

Er zijn een paar manieren om nieuwe voorinstellingen in Lightroom te importeren:
Gebruik de opdracht “Importeren van camera” in het deelvenster Voorinstellingen.
Kopieer en plak de voorinstelling uit een andere toepassing in het deelvenster Lightroom-voorinstellingen.
Gebruik de opdracht “Toevoegen aan bibliotheek” in het deelvenster Voorinstellingen om voorinstellingen aan uw bibliotheek toe te voegen.

[ad_2]

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published.