Advertisement

Hoe dataroaming op Android uit te schakelen? [Solved] 2022


Advertisement


Hoe schakel ik dataroaming uit op mijn telefoon?

Om dataroaming op uw telefoon uit te schakelen, opent u de app Instellingen en tikt u op Dataroaming. U ziet een lijst met netwerken waarmee u in het verleden verbinding hebt gemaakt. Tik op degene die u wilt uitschakelen en tik vervolgens op de knop Uitschakelen.

Hoe schakel ik dataroaming uit op Samsung?

Om dataroaming uit te schakelen op uw Samsung-telefoon, opent u de app Instellingen en tikt u op Draadloos en netwerken. Tik onder ‘Dataroaming’ op de tuimelschakelaar om deze uit te schakelen.

Wat betekent het als je telefoon aan het roamen is?

Roaming is een functie op de netwerken van sommige draadloze providers waarmee klanten met compatibele apparaten hun telefoons buiten hun thuisnetwerk kunnen gebruiken. Wanneer u aan het roamen bent, communiceert uw telefoon met het netwerk van de provider in plaats van met uw thuisnetwerk.

Hoe schakel ik dataroaming uit op de Samsung Galaxy S9?

Om dataroaming op uw Samsung Galaxy S9 uit te schakelen, opent u de app Instellingen en tikt u op Draadloos en netwerken. Tik onder ‘Dataroaming’ op de schakelaar naast ‘Mobiele gegevens gebruiken’.Source link


Advertisement

Add Comment