Advertisement

Hoe maak je een Barbie-poppenauto? [Solved] 2022

[ad_1]

Hoe maak je een Barbiehuis van karton en papier?

Er zijn een paar manieren om een ​​Barbie-huis te maken van karton en papier. Een manier is om een ​​grote rechthoek uit karton te snijden en deze vervolgens dubbel te vouwen zodat de lange, smalle kant naar buiten wijst. Knip een gat in het midden van het gevouwen karton en knip vervolgens een vierkantje uit voor het poppenhuis. Je kunt ook gewoon een Barbie-huissjabloon tekenen of afdrukken en dat als je gids gebruiken.

Hoe maak je een eenvoudig Barbie-bed?

Er zijn een paar manieren om een ​​Barbie-bed te maken. Een manier is om een ​​houten frame te gebruiken en het vervolgens te bedekken met een matras of dekbed. Een andere manier is om een ​​kant-en-klaar Barbie-bed te kopen of je eigen bed te maken met een houten frame en lakens.

Hoe maak je een speelgoedauto voor kinderen?

Speelgoed voor kinderen is er in verschillende soorten en maten. Voor een speelgoedauto heb je wat hout, een zaag en een boormachine nodig. Je kunt de auto van elk soort hout maken dat je wilt, zolang het maar stevig genoeg is om mee te spelen.
Snijd eerst het hout in de gewenste vorm van de speelgoedauto.

[ad_2]

Source link


Advertisement

Add Comment