Advertisement

Hoe kan ik een sms-bericht naar een Android-telefoon sturen vanaf Macbook 2020? [Solved] 2022


Advertisement


Kan ik een sms-bericht van mijn Mac naar een Android-telefoon sturen?

Ja, je kunt een sms-bericht van je Mac naar een Android-telefoon sturen. Open hiervoor de Berichten-app op je Mac en voer het telefoonnummer in van de Android-telefoon waarnaar je een sms wilt sturen. Klik vervolgens op de knop Verzenden.

Hoe stuur ik berichten van mijn MacBook naar niet-iPhone-gebruikers?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Je kunt de Berichten-app van Apple op je Mac gebruiken, of je kunt een app van derden gebruiken, zoals MessageMe. U kunt ook de Berichten-app op uw iPhone gebruiken en berichten naar andere iPhone-gebruikers sturen, of u kunt de Berichten-app op uw iPad gebruiken en berichten naar andere iPad-gebruikers sturen.

Waarom kan ik een Android niet sms’en vanaf mijn Mac?

Er zijn een paar dingen die fout kunnen gaan wanneer u probeert te sms’en vanaf uw Mac en Android. Zorg er eerst voor dat uw Android is ingesteld om Bluetooth op uw Mac te gebruiken. Als dit niet het geval is, moet u Bluetooth op uw Android inschakelen en vervolgens verbinden met uw Mac. Zorg er vervolgens voor dat de sms app die u op uw Android gebruikt, is compatibel met Macs.

Kan ik een sms-bericht van mijn Mac-computer naar een mobiele telefoon sturen?

Ja, u kunt een sms-bericht van uw Mac-computer naar een mobiele telefoon sturen. Dit werkt echter alleen als op uw mobiele telefoon een sms-toepassing is geïnstalleerd.

Hoe stuur ik een bericht naar een niet-Apple-apparaat?

Er zijn een paar manieren om berichten naar een niet-Apple-apparaat te sturen. U kunt een app gebruiken zoals WhatsApp of Facebook Messenger, of u kunt een webgebaseerde service gebruiken zoals Gmail of Outlook.

Hoe sms ik een Android vanuit iMessage?

iOS-gebruikers kunnen sms’en vanuit iMessage door de Berichten-app te openen en de persoon te selecteren die ze een bericht willen sturen. Op Android moet je de berichten-app openen en het contact selecteren dat je wilt sms’en. Tik vervolgens op de drie regels in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer ‘Tekst.

Hoe kan ik niet-iMessages sms’en vanaf mijn Mac?

Er zijn een paar manieren om niet-iMessages te sms’en vanaf je Mac.De gemakkelijkste manier is om een ​​app van derden te gebruiken, zoals MessageBird of TextExpander. Een andere optie is om de sneltoetsen van de Berichten-app te gebruiken om sms-berichten te verzenden zonder de app te hoeven openen.

Kan ik iMessage op Mac gebruiken met Android?

Ja, u kunt iMessage gebruiken op Mac met Android. U moet echter eerst een afzonderlijke Apple ID instellen voor uw Android-apparaat en die ID vervolgens toevoegen aan uw iMessage-account.

Waarom kan ik geen sms-berichten verzenden vanaf mijn Mac?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u geen sms-berichten kunt verzenden vanaf uw Mac.De meest voorkomende reden is dat u niet de juiste software hebt geïnstalleerd. Mogelijk moet u een app zoals Berichten of iMessage op uw Mac installeren om sms-berichten te kunnen verzenden en ontvangen. Als u een oudere versie van macOS gebruikt, kunt u mogelijk geen sms-berichten verzenden of ontvangen.

Hoe sms ik een telefoonnummer vanaf mijn Mac?

Er zijn een paar manieren om een ​​telefoonnummer vanaf je Mac te sms’en.Je kunt de Berichten-app gebruiken, die in macOS is ingebouwd. Als alternatief kunt u een app van derden gebruiken, zoals TextToPhone. Ten slotte kunt u ook de macOS-sneltoetsen gebruiken om een ​​telefoonnummer te sms’en.Source link


Advertisement

Add Comment