Advertisement

Hoe een autobumper plastic te schilderen? [Solved] 2022

[ad_1]

Wat is de beste manier om een ​​kunststof bumper te schilderen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het type plastic bumper dat u schildert en de verf die u gebruikt. Enkele tips voor het schilderen van een plastic bumper zijn bijvoorbeeld het gebruik van een penseel om de verf in dunne lagen aan te brengen, in een goed geventileerde ruimte te werken en te wachten tot de verf volledig droog is voordat u de bumper aanraakt.

Kan ik mijn plastic bumper spuiten?

Ja, u kunt uw kunststof bumper spuiten. Zorg er echter voor dat u een beschermende coating gebruikt zoals Rustoleum’s Primer & Paint of een soortgelijk product om ervoor te zorgen dat de bumper langer meegaat.

Wat heb ik nodig om mijn bumper te spuiten?

Er zijn een paar verschillende soorten spuitverf, maar de meest voorkomende is latex. Je hebt ook een blikje grondverf, een blikje verf en een kwast nodig.

[ad_2]

Source link


Advertisement

Add Comment